Website ISY School

Over de case

Als onderdeel van een nieuwe frisse look voor ISY ben ik gevraagd om de website te realiseren. De voormalige website was niet meer up-to-date en voldeed totaal niet aan de eisen van een website in deze tijd. Deze website was gemaakt via het veelgebruikte CMS: WordPress. Omdat de klant aangaf dat het in WordPress wel prettig werken was, is er voor gekozen om een nieuwe website te maken in hetzelfde CMS als voorheen. Dit omdat het hierdoor tijd zou kosten om de nieuwe website live te krijgen.

Doel van de website was om meer leads te gaan genereren en meer informatie te voorzien aan de potentiële klanten van ISY. De teksten en de invulling van de website werd gedaan door een derde partij. Door een prima samenwerking met alle betrokken partijen staat er nu een website die wél geschikt is in deze tijd.

Over de opdrachtgever

ISY School is een communicatie systeem voor scholen. Met meer dan 200 scholen in heel Nederland en voornamelijk Limburg één van de grotere spelers op de markt. Het systeem voorziet de school in verschillende manieren van communicatie tussen de school en de ouders/verzorgers van de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van posten van nieuws, veilige online betalingen, overblijven, inplannen van oudergesprekken en veel meer.

Categorie

Periode

Opdrachtgever

Interesse in één van onze diensten?

Indien je interesse hebt in een van de diensten van Infonitoo, neem dan contact met me op via het contactformulier!