Web development WAWF

Over de case

De We Are Wimbledon Fund (WAWF) was op zoek naar een nieuwe website om hun huidige donateurs en toekomstige donateurs te kunnen bedienen. Samen met de man-in-charge bij de WAWF zijn er enkele eisen naar boven gekomen waar de website aan moest voldoen. Het moest onder andere mogelijk zijn om donaties te kunnen ontvangen (op 2 verschillende manieren), nieuwsberichten aan te maken en tot slot het verkopen van exclusieve merchandise.

De WAWF was op zoek naar een web-developer om de website te maken. Deze kans heb ik direct gegrepen. Samen met een andere vrijwilliger van de WAWF is het uiteindelijk gelukt om de website te fine-tunen en tot het resultaat te brengen dat er nu staat.

Over de opdrachtgever

De WAWF is een non-profit organisatie in Engeland dat als doel heeft om de inkomsten van League One club AFC Wimbledon van extra geldstromen te voorzien. De fan-owned club die op het derde niveau in Engeland speelt moet het hebben van zulke donaties. Als mede-eigenaar (al is het voor een klein deel) van de club, was het natuurlijk een logische stap om de WAWF en daarmee ook de club te helpen.

Categorie

Periode

Opdrachtgever

Interesse in één van onze diensten?

Indien je interesse hebt in een van de diensten van Infonitoo, neem dan contact met me op via het contactformulier!